babytegn

BabySigning hos Family Zoo

I undervisningen på alle vores babytegn og babyrytmik hold, har vi fokus på dit barns motoriske og sproglige udvikling. Vi arbejder med finmotorik når vi laver babytegn, og vi har fokuserer også på din babys sproglige udvikling i kombinationen af babyrytmik og babytegn. Grovmotorikken bliver stimuleret i leg og bevægelser, hvor vi slår koldbøtter, gynger, snurrer, leger med tørklæder, faldskærm og bolde.

Undervisningen foregår i de skønne lokaler hos Family Zoo. Læs mere om Family zoo nedenfor.

Østerbro

Family Zoo

GRATIS PRØVETIME torsdag d.2.maj kl.11:55. Prøvetimen er for babyer fra 3-12 mdr.

Family Zoo

GRATIS PRØVETIME d.2.maj kl.12:55. Prøvetimen er for babyer fra 3-12 mdr.

Om Family Zoo
Family Zoo er et hus, der tilbyder konceptuel rådgivning og supplerende behandlinger til voksne og babyer og småbørn, der vedrører fertilitet, graviditet, efterfødsel og støtte til familiedannelse. Fremfor at kommende forældre og nybagte- og etablerede familier skal bruge en stor mængde tid og kræfter på at finde essentielle behandlings- og træningstilbud i forskellige dele af hovedstaden, etableres Family Zoo, som huset der har det hele.

Vi har 8 behandlerrum, en lys træningssal med holdundervisning fra tidlig morgen til sen aften og så har vi også vores dejlige cafe, hvor du kan få stillet din tørst eller sult og hvor der løbende arrangeres spændende kurser og foredrag.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen!