Udgivet i Skriv en kommentar

Babytegn – hvornår er der kontakt?

Så er mit kære pigebarn 10 måneder gammel lige om lidt. Hun får tænder, hun kommer fremad, hun spiser mere og mere varieret mad, sover bedre, og jeg forventer mig også snart mere på babytegnsfronten (!)

…for når der nu sker så megen udvikling med hende, burde hun så ikke lave mange flere tegn?

Hun kan vinke, klappe os en masse kager, og vise os hvor stor hun er med de små lapper i vejret. Som nævnt i mit første indlæg har hun også lavet tegnet for tørstig i flere sammenhænge. Men hvornår kommer der flere? – For hænderne er da rigtigt skruet sammen, tror vi da…

Der hvor jeg tror den største udfordring med babytegn er, er hvor vi er lige nu. Vi har siden hun var 6 måneder gammel lavet de gængse basistegn i forbindelse med måltiderne, og ved andre rutiner. Når vi husker det. Præcis dét, at huske det, er jo nok den største af alle udfordringer. For når vores mindste yngel endnu ikke “viser os vejen” med netop at lave tegn, og fastholde denne nye vane, så kan det nemt gå i glemmebogen. I knap 4 måneder hvor hun endnu ikke laver alverdens tegn, er det så nemt at miste modet, eller begejstringen om man vil. Det er nu vi nærmer os netop den tid i hendes udvikling, hvor der virkelig kan flyttes bjerge (!) Hun lærer så meget, forstår så meget, og ikke mindst så interesserer hun sig enormt for sin omverden. Derfor handler det om at hænge i, lige nu, lige her. For det skal nok komme, i en eller anden vis.

Sanne BabySigning

Der hvor vi er godt med, er på sangfronten. Vi synger og synger, hele familien og med BabySignings væld af sange til rutiner og gøremål, er det muligt at finde en sang til lige det vi er i færd med. Derfor håber jeg I vil komme og synge med mig i Aalborg på ét af mine hold (eller sammen med de andre søde undervisere rundt omkring i landet!) – Hvis vi selv skal sige det, så har vi det nemlig rigtig sjovt og hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.