Babyrytmik og Babytegn i Århus

Vores uddannede underviser, IdaBjörg, vil inddrage dig og din baby i et univers af sang, leg, babyrytmik og babytegn, som vil blive introduceret til brug på holdet og i hjemmet. Gennem et 8 eller 16 ugers forløb vil du få kendskab til alle de babytegn du har brug for til at kommunikere med din baby.

Du kan starte på hold når din baby er mellem 4 og 12 mdr.

Du selv kan vælge hvilke tegn, som er mest meningsfulde at bruge i jeres hverdag, og du vil få vejledning til hvornår og hvordan du kan bruge de forskellige babytegn.På holdet synger vi en masse skønne børnesange, afbrudt af leg med instrumenter, motoriske øvelser, et kig i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter. Vi bruger også billeder og tøjdyr til at illustrere babytegn. Vi synger om at gå på legepladsen, at spise, at bade, sengetid, dyr og køretøjer. Babytegn som dit barn vil elske at bruge!Babyer kan bruge babytegn fra de er 7 mdr. nogle babyer begynder først at bruge babytegn fra de er 9-10 mdr. Derefter lærer de nemt at bruge op mod 50 babytegn i deres kommunikation inden de er 1 år.

Der er pt. ingen nye hold til opstart.

Det er dog stadig muligt at booke foredrag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for din by, og få direkte besked når der starter nye hold op, og om BabySignings andre aktiviteter.