IdaBjörg Leisin

[twocol_one] IdaBjørg [/twocol_one] [twocol_one_last]Som mor kender jeg alt til ønsket om at kunne forstå mit barn, og at kunne undgå store frustrationer på grund af mangelfuld kommunikation.

Jeg har også oplevet den enorme lettelse og glæde det er, at få et redskab til at lette denne kommunikation. Et redskab som jeg gladelig deler ud af. Ydermere elsker jeg at synge og spille musik. Især hvis det er sammen med børn. Derfor er jeg blevet BabySigning instruktør.

Det vigtigste på mine hold er at vi har det sjovt. Både babyer og forældre. Vi synger og leger og selvfølgelig lærer vi også en hel masse tegn. Det betyder ikke så meget om du kan alle tegnene perfekt eller kan synge rent, så længe du er med sammen med din baby.

Der er plads til at amme, hvis det skulle blive nødvendigt, og lige så snart babyerne kan kravle vil de fleste ud og udforske – de spændende tavledyr, rasleæggene, posen med legetøj… der er plads og lov til det hele.

Selvfølgelig giver jeg også al den hjælp og vejledning jeg kan, i forhold til at få integreret babytegn i jeres hverdag. Går du på mine hold, vil du altid kunne kontakte mig med spørgsmål.

De bedste hilsner,

IdaBjörg

 

Her er en oversigt over mine hold:

 

Århus

Babyrytmik & Babytegn

60006      Få ledige pladser          Onsdag      14.01      10.30        4-8 mdr.       Århus C            [button link=”https://www.babysigning.dk/babyrytmik-og-babytegn-aarhus/” size=”medium” bg_color=”#e6008e” border=”#e6008e” window=”yes”]holdinfo og tilmelding[/button]
60007      Få ledige pladser          Onsdag      14.01      11.30       6-12 mdr.      Århus C            [button link=”https://www.babysigning.dk/babyrytmik-babytegn-aarhus/” size=”medium” bg_color=”#e6008e” border=”#e6008e” window=”yes”]holdinfo og tilmelding[/button]
60008      Nyt hold          Tirsdag      17.02      11.00       9-15 mdr.      Århus C            [button link=”https://www.babysigning.dk/rytmik-og-babytegn-aarhus/” size=”medium” bg_color=”#e6008e” border=”#e6008e” window=”yes”]holdinfo og tilmelding[/button]