Online babytegn workshop

online babytegn workshop
 

Få et fantastisk indblik i din babys verden <3

Din baby ved så meget, føler så meget, og ser så meget! Ting man bare ikke vil gå glip at af opleve!

Kom med til den online workshop om babytegn D.29.januar kl.12:00

Du lærer alt du skal vide for at komme i gang med babytegn med det samme. <3

Du får blandt andet:
Forskning om babytegn
Sådan kommer du i gang med babytegn
Babytegnene trin for trin
Sådan gør du det nemt og sjovt at lære nye tegn
Dit barns første babytegn
Adgang til en lukket Facebook-gruppe

Du betaler kun  99 kr. for at være med ☀️

Det er altså inklusiv 1,5 timers online workshop OG adgang til den lukkede facebook-gruppe, hvor vi støtter hinanden i at fortsætte med at bruge babytegn ♥

Workshoppen bliver selvfølgelig gemt, så du kan se den igen i den lukkede facebookgruppe ♥

Snup din plads idag!

Jeg glæder mig sådan til at se dig på workshoppen

Kærligst, Rebecca

Vil du gerne forstå din baby og slippe for en masse frustrationer, en baby der bliver ked af det, eller vil du bare fordybe dig i din babys verden?

Så er dette den helt rigtige workshop for dig.

Til workshoppen vil du lære hvordan du kommunikerer med din baby ved at bruge babytegn i jeres hverdag. Du vil lære hvorfor du skal bruge babytegn, og hvilken positiv effekt det har på din babys udvikling.

Du får mulighed for at stille spørgsmål direkte til Rebecca under den online workshop.

Efter workshoppen vil du kunne gå direkte i gang med babytegn med din baby.

Når du køber adgang, vil du få adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor du og alle de andre deltagere kan støtte hinanden i at bruge babytegn, og hvor du har mulighed for at stille spm til Rebecca.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at komme i gang med babytegn <3

Om din workshop underviser

Jeg hedder Rebecca, er 36 år, mor til tre, og  startede BabySigning for 10 år siden. For 11 år siden var jeg på barsel i England, og lærte babytegn med min ældste datter, som dengang var 8 mdr.  Da jeg selv oplevede hvor fantastisk det er, at få et dybere indblik i sin babys verden, besluttede jeg mig for at udvikle en nem og sjov måde at lære babytegn på <3 Det blev til BabySigning, som er udviklet i samarbejde med tegnsprogskonsulenter og musikpædagoger, og videreudviklet af tusindevis forældre, som har været med på mine hold.

Udover at undervise i BabySigning, og holde foredrag om babytegn for pædagoger og forældre, har jeg også udgivet bøgerne ‘Bogen om babytegn’, pegebøgerne: ‘Lolo lærer babytegn’, ‘Lolo skal i bad’ samt ‘Lolo på bondegården’, og slyngebogen ‘Bær dit barn’.

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig i gang med at lære babytegn, så du og din baby kan kommunikere om alt mellem himmel og jord, og undgå en masse frustrationer i hverdagen, samtidig med at du udvikler dit barns sprog og udvikling <3

Kærligst, Rebecca