Undervisere hos BabySigning

Babytegn Rebecca Wilms

Rebecca Wilms er stifter af BabySigning og har undervist i Rytmik & Babytegn siden vi startede med de første hold i 2011. Rebecca elsker at undervise børn og forældre, og er også tid ude og holde foredrag om babytegn for mødregrupper og til større konferencer. Rebecca underviser også i familierytmik, og er snart færdiguddannet Gøsselpædagog.

"Da jeg var gravid med mit første barn hørte jeg første gang om babytegn. Dele af min barsel tilbragte jeg i England, og det var her at ideen til BabySigning spirede. I England har de et væld af babyaktiviteter, og vi tilmeldte os et hold med musik og babytegn som vi blev enormt glade for. Vi gik i gang med at lære tegn da min datter var 7 mdr., og da min datter var 10 mdr. brugte hun blandt andet babytegn for mere, mælk, hund, og færdig. Vi havde næsten lært 100 babytegn før vi igen vendte hjem til Danmark. Hendes “tegn-forråd” udviklede sig hurtigt, indtil det talende sprog tog over.

I et brændende ønske om at lære babytegn til babyer og voksne på en nem og sjov måde, udviklede jeg konceptet BabySigning i samarbejde med tegnsprogskonsulenter og musikpædagoger.  BabySigning's kombination af sang, leg og babytegn giver en naturlig indlæring for både børn og voksne.

Jeg har viet de sidste 5 år til babytegn. Jeg har tilegnet mig viden gennem internationale uddannelser, studier, kurser og undersøgelser om babytegn og børns sproglige udvikling, hvilket har gjort mig til ekspert på området.

De sidste 3 år har jeg desuden arbejdet tæt sammen med pædagoger og talepædagoger, forældre og småbørn.
Jeg har holdt foredrag for institutioner og dagplejer landet rundt. Derudover har jeg på baggrund af min viden indenfor feltet, opbygget to uddannelser indenfor babytegn.
Hos BabySigning lærer vi babytegn ved hjælp af musik, sang og lege, og babyerne er i centrum."

 

babytegn instruktørLotte Deleurand Lisby

Mit navn er Lotte Deleurand Lisby. Jeg er fra 1980, gift med Jan og sammen har vi Nor fra 2014 og Naja fra 2017. Jeg er pædagog, cand.pæd. i filosofi og sangerinde.

Jeg opdagede babysigning da jeg var på barsel med min søn. Det var fuldstændig fantastisk da Nor første gang gjorde sig forståelig med tegn. Dette skete lang tid før han sagde sit første ord.

En hel ny verden åbnede sig for mig da jeg forstod at jeg kunne kommunikere med min baby. Jeg fik en forståelse for hans interesser og jeg fik en bedre forståelse for hans behov ved hvert nye tegn som han brugte.

Jeg blev færdig med babysigning uddannelsen i foråret 2018, og har fundet det helt perfekte sted for mig at være. Som pædagog og sangerinde kan jeg kombinere mine to største interesser. Der vil nemlig være masser af sang og musik på babysigning holdene, da det er gennem musik og rytmik at børnene øger deres indlæring.

 

Pernille instruktør

Pernille Hjortshøj

Mit navn er Pernille Hjortshøj. Jeg er født i 1992 og gift med Jens. Sammen har vi to skønne piger; Erika fra 2017 og Vilma fra 2021. Jeg er indehaver af Familieglæde, hvor jeg underviser i babytegn og babyrytmik. Samt tilbyder ammevejledning og børnesundhedsvejledning.

Jeg har altid haft en stor passion for musik og sang og de følelser, musikken skaber hos os mennesker. På samme måde er jeg utrolig nysgerrig på mennesker, personligheder og på hvorfor vi handler, som vi gør. Jeg nyder at være omgivet af mennesker, specielt børn. Jeg er meget fascineret af den umiddelbarhed der er hos små børn, og deres måde at anskue verdenen på.

Min ældste datter var få måneder gammel, da jeg første gang hørte om babytegn. Da jeg fandt et BabySigning hold med babytegn og babyrytmik i nærheden af vores hjem, var jeg overbevist om, at vi skulle være med til det. Jeg har altid elsket musik så jeg var ikke i tvivl om, at det var den perfekte mulighed for os at lære babytegnene gennem sange, musik og leg.

Jeg endte med at forelske mig så meget i brugen af babytegnene og lysten til at formidle dem videre til andre voksne og babyer, at jeg i sommeren 2018 blev Certificeret BabySigning Instruktør hos BabySigning. Derfra tog det fart, jeg startede Familieglæde og har siden undervist ugentligt i babytegn og babyrytmik.

Hos Familieglæde er babyerne i centrum. Vi synger, danser, spiller musik, leger og hygger os i fællesskab, mens vi lærer en masse babytegn. Det er den perfekte kombination af hygge, fornøjelse, indlæring og udvikling for babyerne.