Vilkår og betingelser

Generelle vilkår for online tilmelding og betaling

Betaling kan ske med Dankort, Visa, Mastercard, JCB, Visa Electron og Maestro. BabySigning trækker først beløbet fra din konto, når din bestilling afsendes. Har du tilmeldt dig et hold vil betalingen blive trukket samme dag som tilmelding.

Fortrydelsesret

Bliver du forhindret i at deltage på et hold skal afmelding ske senest 14 dage før holdstart. Ved senere afmelding kan deltagergebyret ikke tilbagebetales. Afmelding sker ved at sende en mail til hej@babysigning.dk. Tilmelder du dig senere end 14 dage før holdstart vil tilmeldingen være bindende, og deltagergebyret kan derfor ikke tilbagebetales.

Tilbagebetaling af beløb

I tilfælde af at du er nødsaget til at framelde dig holdet inden 14 dage før holdstart, vil du få refunderet hele det forudbetalte deltagergebyr. Refusionen sker normalt ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om dit kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email.

Ekstra personer på hold (tvilling, bedsteforældre, etc.)

Du betaler for 1 voksen og 1 baby ved holdtilmelding.

Ved ekstra voksen person koster det: 100% deltagergebyr.

Ved ekstra baby (tvillinger, trillinger, firlinger) koster det: 50% ekstra pr barn

Ved ekstra baby (tvillinger, trillinger etc) med en ekstra voksen, koster det: 100% deltagergebyr.

 

Udeblivelse ved sygdom eller ferie

Det er ikke muligt at få nedsat deltagergebyr grundet ferie eller sygdom. Gebyret kan ej heller tilbagebetales.

Aflysning

Såfremt BabySigning af given årsag er nødt til at aflyse et hold vil der blive afholdt en erstatningstime. Erstatningstimen vil blive afholdt senest 2 uger efter holdets oprindelige afslutning. Det er ikke muligt at få refunderet kursusgebyr ved enkelte aflysninger. Vær derfor opmærksom på at kurset i sjælne tilfælde kan fortsætte i 2 uger udover den planlagte periode.

Behandling af personlige oplysninger

BabySigning registrerer de oplysninger brugeren giver (e-mailadresse, IP-adresse og lignende). Ingen af disse oplysninger vil være tilgængelig for andre brugere. Informationer behandles fortroligt og brugerens kodeord m.v. opbevares af BabySigning i krypteret form. BabySigning forpligter sig til aldrig at videregive eller videresælge de informationer vi har om brugeren. Man vil som bruger af BabySigning.dk aldrig motage breve eller mails, hvor man opfordres til at oplyse PIN-koder, kontonummer eller andre personlige oplysninger. Hvis du oplever dette, bedes du straks tage kontakt til BabySigning.

Om brugerbetingelserne

Brugeren er ansvarlig for at overholde gældende dansk ret, herunder også de gældende regler om ophavsret m.v. Brugeren må således hverken krænke BabySigning’s ophavsrettigheder eller rettigheder som tilkommer andre brugere eller tredjemand. Brugerbetingelserne kan ændres uden varsel. De senest opdaterede brugerbetingelser findes på BabySigning.dk. Brugeren er selv ansvarlig for at orientere sig om eventuelle ændringer i brugerbetingelserne. Alle brugere er forpligtet til at efterkomme brugerbetingelserne.

Abonnementsbetingelser

Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af PBS.

Du køber ydelsen af BabySigning (CVR Nr.: 32684858) Langebjergvej 349, 3050 Humlebæk. Der er ingen returret på ydelsen.

Du modtager en e-mail bekræftigelse med din ordre når du har gennemført betalingen.

Accept af abonnementsbetingelser
Ved din tilmelding accepterer du, at BabySigning må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode
Du kan til enhver tid stoppe eller slette dit løbende abonnement. I så fald vil der ikke blive hævet penge fra abonnementet før det genaktiveres eller der oprettes et nyt. Opsigelsen af abonnementet gælder med øjeblikkelig virkning, og du vil ikke længere have adgang til det købte produkt. Bemærk dog at af tekniske årsager kan dit abonnement ikke slettes de første 4 timer efter det er igangsat.

Hvis du skifter betalingskort svarer det til en opsigelse, og du skal derfor indgå en ny aftale.

Når du opsiger dit abonnement, vil dine kortnumre samtidig blive slettet. Det er ikke muligt at skifte kortnummer – du skal i stedet opsige dit abonnement og oprette et nyt.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

Procedure for abonnementshævning
Løbende abonnementer bliver fornyet 1 gang om måneden.  Hele beløbet trækkes på én gang, eks. 59,- / md. vil resultere i en hævning på 59,- plus betalingsgebyret.

Fortrydelsesret
Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på www.babysigning.dk. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.